‘Er was eens … ‘ Als vanzelf zakken we verder in de stoel. Oren, ogen, en hart open voor wat er komen gaat. Dat is wat verhalen doen.

Een goed verhaal wekt nieuwsgierigheid en bereidheid om te luisteren. En dat is precies wat nodig is in tijden van crises en verandering. Waarin zienswijzen uiteen kunnen lopen als dag en nacht. Verhalen zijn bij uitstek een manier om de dialoog te openen. Om in gesprek te gaan en verschillen te overstijgen.

Hoe doe je dat? Een verhaal vertellen? Zonder dat het een trucje wordt?

Verbinding maken met een ander kan alleen als je laat zien hoe jij je verbonden hebt met wat je wil delen (je boodschap). Hiermee laat je zien wie je bent en wat je belangrijk vindt en dat maakt je authentiek en geloofwaardig. Breng wat je wil delen eerst dichtbij jezelf. 
Wat raakt jou? Waardoor ben jij geïnspireerd?

In deze training gaan we hiermee experimenteren. Aan de hand van een aantal storytellingstechnieken: ‘beeldend en zintuiglijk vertellen’ en ‘in 3 stappen naar een rond verhaal’.

Voor wie? Iedereen die op een persoonlijk en creatieve manier wil ervaren hoe je met een verhaal een dialoog opent. Deelname aan de training vraagt de bereidheid om je persoonlijke kijk en ervaringen in te zetten.

Interesse en/of vragen? Neem contact op.

Comments are closed.