Op afstand met elkaar samenwerken. Zonder wandelgangen en koffieautomaten. Wat zijn we er goed in geworden! Tegelijkertijd is er de uitdaging om de boel bij elkaar te houden. Hoe zorgen we voor verbinding, teamspirit en inspiratie? En misschien wel nog belangrijker, voor een sfeer van veiligheid en vertrouwen? Waarin we ons vrij voelen om zienswijzen, ideeën, meningen, zorgen en behoeftes te uiten. De basis voor samenwerken.

Tijd voor het oeroude ambacht: Het ‘vertellen van verhalen’. Dit is bij uitstek een manier om te verbinden, met jezelf, met de ander, met de omgeving. In deze workshop gaat het om de kracht van jouw persoonlijke verhaal. Je laat zien wie je bent en wat je belangrijk vindt. Dit maakt je authentiek en geloofwaardig en hiermee versterk je openheid, vertrouwen en verbondenheid.

Tijdens de workshop ga je ervaren wat het effect is van ‘jezelf laten zien’ en experimenteren met verhaaltechnieken die je verhaal krachtiger maken: ‘beeldend en zintuiglijk vertellen’ en ‘in 3 stappen naar een goed verhaal’. We werken op een creatieve manier met sleutelervaringen tijdens je (werk)leven. Voor wie: 
Iedereen die nieuwsgierig is naar de persoonlijke en beeldende kracht van verhalen en met verhalen mensen wil verbinden, inspireren en motiveren. Deelname vraagt de bereidheid om je persoonlijke kijk en ervaringen in te zetten.

Interesse en/of vragen? Neem contact op.

Comments are closed.