Leergang (6 lessen), training (3 lessen) en workshop (1 les)

Voor iedereen die wil inspireren, motiveren en verbinden. Met een persoonlijk verhaal en verbeeldingskracht.

Waarom jouw verhaal?
Je bent ervan overtuigd dat je iets waardevols te vertellen hebt en toch heb je het gevoel dat je woorden niet binnenkomen bij de ander. Verbinding maken met een ander kan alleen als je laat zien hoe jij je verbonden hebt met wat je wil delen (je boodschap). Tijdens ‘De Kracht van jouw verhaal’ leer je je verhaal te vertellen vanuit deze authentieke, ofwel, persoonlijke verbinding. Hiermee laat je zien wie je bent en wat je belangrijk vindt en dat maakt je authentiek en geloofwaardig. Dit doe je door wat je wil delen (boodschap) eerst dichtbij jezelf te brengen. 
Wat raakt jou? Waardoor ben jij geïnspireerd?

Beeldend vertellen

Beelden brengen jou als verteller in de film van je verhaal. Alleen als jij ‘daar’ bent, kan je de ander uitnodigen om de film mee te beleven. Door beeld en beleving komt een verhaal binnen bij de luisteraar, blijft de betekenis en je boodschap hangen en kan je verhaal makkelijker worden doorverteld.
Verbeeldingskracht doet ook wat anders. Het helpt jou in de voorbereiding van het verhaal om betekenis te geven en inzichten te ontvangen. Op deze manier deel je niet zomaar een boodschap, je doorleeft deze en vertelt jouw unieke verhaal. Hoe dat werkt, ga je ervaren.

Leren van en met elkaar
Deelname aan de leergang, training en de workshop vraagt de bereidheid om je persoonlijke kijk en ervaringen in te zetten. De groep is klein en dat vergroot de intimiteit en veiligheid om hiermee te experimenteren. Er is veel ruimte voor feedback tijdens de lessen. Van zowel trainer als deelnemers. Het is leren van en met elkaar.

Theorie
Zo veel als nodig en zo min mogelijk. De training is sterk ervaringsgericht, ofwel leren via doen; oefening, ervaren, experimenteren, reflectie, feedback. Je ontvangt leestips voor verdere verdieping en inspiratie.

Voor wie: 

Voor iedereen die wil inspireren, motiveren en verbinden.

Meer informatie: Folder De Kracht van jouw verhaal

Interesse en/of vragen? Neem contact op.

Comments are closed.