Innerlijk toneel, speels naar je kern | 2 dagdelen
Je kan je eigen persoonlijkheid bekijken als een team spelers op het toneel,  een team van ikken (delen van je persoonlijkh
eid). Spelers in een toneelstuk verschillen altijd van elkaar. Immers, zonder spanningsveld gebeurt er niks. Daar kopen we geen kaartje voor.

Je ikken zijn ook uiteenlopende karakters. Dat veroorzaakt nogal eens een innerlijke conflict, als ikken het met elkaar oneens zijn. Als de ene ik de andere ik totaal overschaduwt, waardoor je uit je kracht raakt of een black-out krijgt. Hoe zorg je ervoor dat je weer helder kan kijken, zodat je tot de kern komt en weet wat je hebt te doen of te laten?

In deze training ga je aan de hand van praktijkcasussen, je innerlijke spelers aan het licht brengen. Op een speelse en theatrale manier gaan we ermee aan de slag. Licht, met impact. Waar dat toe leidt? Tot keuzevrijheid. Je ikken zijn de spelers. Jij bent de regisseur.

Voor wie:
Iedereen die op een speelse en impactvolle manier tot bewustwording wil komen. Van wat er intern gebeurt in lastige situaties en hoe je hier mee om kan gaan.

Interesse en/of vragen? Neem contact op.

Comments are closed.