Verhalen als spiegels

Het vertellen van verhalen is een oeroud ambacht. Om te vermaken, de weg te wijzen, nieuws te brengen, kennis over te dragen, 
te helen, kracht te geven. Met verhalen geven we zin en betekenis aan wat er in en om ons heen gebeurt. 

Verhalen zijn ook spiegels waarin je jezelf kan bekijken. Zo kunnen (eigen) verhalen je verrassen, raken en nieuwe inzichten geven.


In deze training ga je ervaren hoe jouw verhalen jou spiegelen wat je talenten zijn, waar je energie van krijgt, wat je belangrijk vindt in leven en werk. En hoe je met jouw verhaal de ander meeneemt, raakt en inspireert.

We werken op een creatieve manier met sleutelervaringen tijdens je leven en maken gebruik van verhaaltechnieken ‘beeldend vertellen’ en ‘in drie stappen naar een rond verhaal’. De training is ervaringsgericht, ofwel leren via doen, van en met elkaar. Theorie zo veel als nodig en zo min mogelijk.

Deelname vraagt bereidheid om je persoonlijke kijk en ervaringen in te zetten. Je werkt vanuit een eigen vraag of intentie. Aan het einde van de dag ga je met nieuwe energie, inspiratie en inzichten naar huis, doordat je in de spiegel hebt gekeken van (je eigen) verhalen.

Kernwoorden die deze training typeren: (jezelf) verrassen, doen, ervaren, bewustwording en inspiratie.

Voor wie:
Verhalen vertellen. Iedereen kan het.
Deze training is voor iedereen die het leuk vindt om de magie van verhalen te ervaren en op een persoonlijke manier inzichten te ontvangen over je drijfveren en talenten in je leven/werk. Via eigen verhalen. En andermans verhalen. Zo werkt inspiratie.

Datum:
4 juni 2022, van 10.00 tot 17.00

Locatie:
Landelijk gelegen locatie in het buitengebied van Ermelo, goed bereikbaar vanaf de A28.
Kom je met de trein, dan word je kosteloos naar de locatie gebracht. Of je pakt een (ov)fiets, het is 10 minuten fietsen.

Aantal deelnemers:
Maximaal 6

Prijs:
110 euro, inclusief koffie, thee, huisgemaakte appeltaart en lunch

Meer info of inschrijven? Stuur een bericht

Comments are closed.