Bijna iedereen herinnert zich wel hoe het was om als kind te worden voorgelezen. Door een vader, moeder, oom, tante, meester of juf.  Door een verteller die wist hoe te boeien, zonder daar bewust mee bezig te zijn. Met stemgeluid, lichaamshouding, mimiek, vertelenthousiasme. De magie zat zonder twijfel ook in een zekere kracht van kinderverhalen en sprookjes; beeldende kracht. 

Deze kracht nodigt je uit ‘in het verhaal’, neemt je mee naar plaatsen waar je nooit bent geweest, laat je kijken door de ogen van de ander, laat je situaties meebeleven.

Beeldend en zintuiglijk vertellen heeft impact. In eerste instantie brengt het jou als verteller in de film van je verhaal. Alleen als jij ‘daar’ ook bent, kan je de ander uitnodigen om in je film te stappen en mee te beleven. Als je met een beeld begint, kan je verrassen en de aandacht van je publiek direct vangen. Door beeld en beleving blijft het verhaal nog een tijdje ‘nawerken’,  blijft de betekenis en je boodschap hangen en kan het verhaal makkelijker worden doorverteld.

Voor wie:
Deze ervaringsgerichte training is voor iedereen die wil ervaren wat het magische effect is van beeldend vertellen en wil leren hoe je je verhaal beeldend kan maken. Om op deze manier met impact te kunnen vertellen en zo sterker betekenis en boodschap over te brengen.

Duur:
2 dagdelen

Locatie: Online en zodra het weer mogelijk is offline, op locatie (in company) of (op inschrijving) midden van het land, makkelijk bereikbaar voor auto en OV

Meer info? Stuur een berichtje

Comments are closed.