Schwung Teamontwikkelingstraject | Hoe breng je en hou je de schwung erin? | Games en Verhalen | Spelend, luisterend, vertellend

Een team dat altijd in schwung is, bestaat niet. Laten we met deze deur in huis vallen. Kijk naar jezelf: als mens zijn we ook voortdurend in ontwikkeling. We groeien via vastlopen, interne strijd, loskomen, nieuwe keuzes maken.

Teamontwikkeling kan je vergelijken met onze ontwikkeling als mens, waarin we groeien van kind, naar puber, naar (jong)volwassene, naar oudere. Elke fase heeft eigen karakteristieken, mogelijkheden en uitdagingen en is belangrijk en nodig om verder te groeien.

Denk bijvoorbeeld aan de ‘puberteit’ van het team, ofwel de ‘stormfase’. Wanneer teamleden tijdens deze fase leren omgaan met uiteenlopende perspectieven, belangen en conflict, versterken ze daarmee zowel het team als de teamvaardigheden in contact met anderen buiten het team.

Onze trainingen sluiten aan bij het team en de ontwikkelingsfase. We laten ervaren waar het vastloopt en waar de energie zit om weer in schwung te komen. Zo groei je als team en is de weg weer vrij om er samen een succes van te maken.

Interesse en/of vragen? Neem contact op.

Comments are closed.