De magie van Storytelling:  ‘Verhalen als spiegels’  | 1 daagse training of korte kennismakingsworkshop

 Gebeurtenis x verbeelding + vertellen = Betekenis in verhalen vangen! 

Mensen houden van verhalen. En dat is niet voor niets. Verhalen nemen je mee naar plaatsen waar je nog nooit bent geweest, laten je kijken door de ogen van de ander, laten je situaties meebeleven. Daarnaast zijn verhalen ook spiegels. Spiegels waarin je jezelf opnieuw kan bekijken.

In deze training ga je ervaren hoe jouw verhaal jou vertelt wat je talenten zijn, wat je belangrijk vindt en waar je energie van krijgt in leven en werk. En hoe je jouw verhaal kan gebruiken om verbindend en impactvol te communiceren.

Kernwoorden die deze training typeren: doen, ervaren, bewustwording en inspiratie.

Voor wie:
Verhalen vertellen. Iedereen kan het.
Deze training is voor iedereen die het leuk vindt om de magie van verhalen te ervaren en op een persoonlijke manier inzichten te ontvangen over je drijfveren en talenten in je leven/werk. Via eigen verhalen. En andermans verhalen. Zo werkt inspiratie.

Halve/ 1 daagse training
Meer info? Stuur een berichtje

De zin van het leven is zin geven aan het leven. CG Jung

Innerlijk toneel, speels naar je kern | 1 of 2 daagse training
Je kan je eigen persoonlijkheid bekijken als een team spelers op het toneel,  een team van ikken (delen van je persoonlijkh
eid). Spelers in een toneelstuk verschillen altijd van elkaar. Immers, zonder spanningsveld gebeurt er niks. Daar kopen we geen kaartje voor.

Je ikken zijn ook uiteenlopende karakters. Dat veroorzaakt nogal eens een innerlijke conflict, als ikken het met elkaar oneens zijn. Als de ene ik de andere ik totaal overschaduwt, waardoor je uit je kracht raakt of een black-out krijgt. Hoe zorg je ervoor dat je weer helder kan kijken, zodat je tot de kern komt en weet wat je hebt te doen of te laten?

In deze training ga je aan de hand van praktijkcasussen, je innerlijke spelers aan het licht brengen. Op een speelse en theatrale manie
r gaan we ermee aan de slag. Licht, met impact. Waar dat toe leidt? Tot keuzevrijheid. Je ikken zijn de spelers. Jij bent de regisseur.

Voor wie:
Iedereen die op een speelse en impactvolle manier tot bewustwording wil komen. Van wat er intern gebeurt in lastige situaties en hoe je hier mee om kan gaan.

Interesse en/of vragen? Neem contact op.

 


Comments are closed.